Profil

Køn:
Kvinde 
Alder:
32
Område:
Hovedstaden 
Seksualitet:
Heteroseksuel 
Civilstatus:
Forhold 
Udseende
Kropsbygning:
Normal 
Højde:
168cm 
Øjne:
Blå 
Hårfarve:
Blond 
Etnisk oprindelse:
Hvid 
Livsstil
Ryger:
Nej 
Drikker:
Nej 
Personligt
Interesseret i:
Kæle, Erotisk massage, Lingeri, Udveksle billeder, Sikker sex, Oral sex, Anal sex, Sexlegetøj 
Med egne ord
Om mig:

Hej! Jeg er en meget frustreret og trist pige. Jeg har svært ved at snakke om emnet, og efter endelig at være åbnet op til alle mine veninder, siger alle, at jeg skal droppe min kæreste...men jeg er forelsket...tror jeg...
Problemet er bare, at han gider ikke gå hele vejen for mig. Han nægter at slikke mig, når vi har sex, fordi han har prøvet det før, og hans synes, det var ulækkert. Jeg har tigget og bedt ham at prøve på mig en enkelt gang, og endda lovet ham at hvis han ikke kan lide det efter den ene gang, stopper jeg med at spørge. Han gider heller ikke rigtig bruge hans finger, fordi de bliver ”grisset”. Jeg mærker, at der er en hel ny verden for mig, men han gider ikke udforske den med mig. Jeg vil gerne prøve lidt legetøj eller en penis ring, men det gider han heller ikke. Hvis det stod til ham har vi sex i to min i en kedelig missionær.
Han vil kun have sex i sengen, og det er mig, der ligger op til sex 7/10 gange.

Jeg er også begyndt at tænke meget over sex med andre, hvilket jeg ikke har gjort før...og det nok grundet til jeg er herinde. Jeg vil gerne have en elsker!

SexLir.dk