Profil

Køn:
Mand 
Alder:
52
Område:
Sjælland 
Seksualitet:
Heteroseksuel 
Civilstatus:
Gift 
Med egne ord
Om mig:

For mig handler det ikke så meget om reb og stærke smerter. Men mere legen i rollespil. Det kunne for eksempel være, at min plads vil være lige til højre for dig, mens du sider ved et skrivebord og læser/arbejder. Din ene skrivebordsskuffe står en lille smule åben. Hvilket der er meget unormalt for dig. Men jeg kan se at der ligge noget blankt med noget der ligner stropper. Ikke ligefrem noget jeg kan genkende. Men begynder at tænke om du har en overraskelse til legen. Min første opgaver vil være at massager din skulder. Da det ikke bliver gjort tilfredsstillende, giver du besked på at jeg godt kan tage noget af tøjet af og starte forfra. Denne gang skal jeg starte nede fra dine fødder og op. Jeg er på det tidspunkt forberedt på, at med dig i den dominerende rolle er det ligegyldigt hvor grundig jeg er. Så straffen bliver 3 slag på hver balle, plus at du håndfast trækker forhuden helt tilbage, så jeg kommer til at tage et lille skridt tilbage. Straffen slutter du af med at lade dine negle broer sig ind i min pung og trækker dem hele vejen op, så neglene slutter med at gliden hen over hovedet. Der begærligt prøver på at følge efter din hånd.
Efter som jeg kom til at gå et lille skridt tilbage, beder du mig nu om at åbne skuffen. Som der har pirret min nysgerrighed, lige siden jeg bemærkede at den stod lidt på klem..........................................................

Bare en ide. Hvad det er der skal ligge i skuffen, har du sikkert selv dine ideer om.

Hvordan rollefordelingen er, er uden betydning for mig. Jeg nyder at være i begge roller, enten som slaven der skal stå til rådighed, eller som den dominerende der har planlagt en leg. Det vigtigst i begge roller er at jeg kan se/føle at det tænder dig, at være i den rolle du selv har valgt. Hvor mange opgaver du har i tænkerne, er kun et spørgsmål om fantasi. For mig er opgaverne en del af glæden mod tilfredsstilledes for os begge to. Som vi bagefter kan side og grine af og få til at bundfælde.

En anden fetish for mig er latex/lak/nylon/læder tøj. Det er vil ikke uden grund at man siger, at klæder skaber folk.
Ikke fordi jeg har noget imod den nøgen krop. Men sætter stor pris på en gave der er pakket flot ind. Plus at det overlader en hel del til fantasien.

Selv om jeg skriver at det ikke er så meget red og smerte der tænder mig. Hvem kan så ikke lide at blive bundet og brugt. :)

Hvis det er du sider og tænker god fantasi han har......MEEEN åbent forhold......Så er det faktisk på min kærestes opfodring jeg har en profil her. Hun er selv kommet med ideen, efter som hendes lyst til de lidt mere kinky lege er lige med nul. Plus lysten til vanilie sex er lidt nede. De eneste krav der er fra hendes side, er at det ikke skal være med en fra sammen by, og hvad hun ikke ved har hun ikke ondt af.

Om jeg har fået beskrevet det godt nok. Måske……… Hvis ikke er jeg sikker på at du nok skal spørge


NB.....
Jeg er nu engang ikke typen der har lyst til at bruge penge her på scor. Men er at finde på Sort Dating under navnet lysten. DEN ER 100% GRATIS